نت سیاه و نت سفید – نت خوانی پیانو

نت سیاه: هر بار یک برش از کیک

اکثر قطعه های موسیقی در هر میزان، چهار ضرب دارند. فرض کنید سرآشپز به شما می گوید که هر کیک را چهار قسمت کنید. وقتی چیزی را به چهار قسمت تقسیم کنیم، چهار تا یک چهارم داریم، بنابراین، وقتی میزان را به چهار قسمت تقسیم کنیم چهار نت یک چهارم داریم که به آنها نت سیاه می گوییم.

نت سیاه را با یک دایره ی سیاه توپر و یک دسته ی بلند نشان می دهند. چون نت سیاه خیلی کاربرد دارد، محبوب ترین نت است و شناختن آن هم خیلی راحت است. به نت های شکل زیر نگاه کنید. آنها را شناختید؟ گفته بودیم که می توانید آنها را

نت سیاه و نت سفید - نت خوانی پیانو

نت سیاه و نت سفید – نت خوانی پیانو

تشخیص دهید!

 

سعی کنید نت سل سیاه شکل را با انگشت دوم دست راست، روی پیانو بنوازید. قبلا درباره انگشتان توضیح داده ایم. با پایتان ضرب تمپو بگیرید، یک ضرب در ثانیه. بلند بشمارید 1-2-3-4 و هر بار پا می زنید، روی پیانو یک نت سیاه بزنید. وقتی به خط میزان رسیدید، به میزان بعدی بروید و به شمردن، ضرب زدن با پا و نواختن روی پیانو ادامه دهید تا میزان ها تمام شوند.

 

نت سفید: نصف کیک

برگردیم سر میز دسر، اگر کیک را چهار قسمت کنید و دو قسمت اش را بخورید، در واقع نصف کیک را خورده اید. به همین ترتیب، اگر میزان های موسیقی را به چهار ضرب تقسیم کنید و نتی را بنوازید که به اندازه ی دو ضرب کشش داشته باشد، این نت برابر یک نت سفید است.

دقت کنید که نت سفید شبیه نت سیاه گرد و دسته دارد است، ولی تو خالی ست و داخل اش سفید است.

سعی کنید نت های سیاه و سفید را روی پیانو بزنید. برای هر نت سفید، کلاویه ی پیانو را دو ضرب نگه دارید، یعنی دو تا پا بزنید و بعد نت بعدی را بزنید و بشمارید 1-2-3-4 تا بدانید چه زمانی نت را بزنید و چقدر نگه دارید.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ 6 = هفت

امتیاز دهید:
به این صفحه

به این سایت