نكات طلایی در وعده نهار و شام برای حفظ وزن ایده آل

نكات طلایی در وعده نهار و شام برای حفظ وزن ایده آل

نكات طلایی در وعده نهار و شام برای حفظ وزن ایده آل

 

تغییراتی کوچک در نوع غذای روزانه و مقدار آن می‌تواند بسیار سودمند باشد. سیمرغ در سلسله مقالاتی 100 روش برای کم کردن کالری اضافی جذب شده در روز و در وعده‌های غذایی مختلف را که به شما کمک می‌کند در وزنی ایده‌آل بمانید را پیش روی شما میگذارد. در هر مقاله به یک وعده غذایی می‌پردازیم و در این مقاله به وعده نهار و شام…

نهار/شام:

1.    در سس ماکارونی خود به جای استفاده از گوشت، از کدو سبز، فلفل دلمه ای، قارچ و پیاز استفاده کنید.

2.    در ساندویچ خود به جای پنیر، از کاهو، گوجه فرنگی، پیاز و خیار شور استفاده کنید.

3.    روی تن ماهی یا سالاد مرغ خود از سس مایونز با حداقل چربی استفاده کنید.

4.    برای پرکردن نان ساندویچ خود بیشتر از سبزیجات تازه و کمتر از گوشت و پنیر استفاده کنید.

5.    به جای استفاده از کره یا روغن سعی کنید از کباب کردن استفاده کنید.

6.    از تن ماهی در روغن معمولی کمتر استفاده کنید.

7.    از برگرهای با مقدار پروتئین معین استفاده کنید.

8.    از کره های با چربی کم استفاده کنید.

9.    پیتزا را با کمترین پنیر تهیه کنید.

10. نان ساندویچی خود را بلندتر از 15 تا 20 سانتی متر انتخاب نکنید.

11. در دستور خوراکی خود از کرم های با حداقل چربی استفاده کنید.

12. پنیر 1% چربی را به جای پنیر معمولی انتخاب کنید.

13. چربی روی سوپ، تاس کباب و آب خورش را قبل از سرو کردن بگیرید.

14. 3-4 لقمه در بشقاب خود باقی گذارید.

15. از 2 قاشق غذاخوری سرکه و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به جای چاشنی های دیگر استفاده کنید.

16. در سفارش پیتزای خود از مرغ بریان شده به جای پپرونی استفاده کنید.

17. تمام چربیهای گوشت گاو و گوسفند و مرغ را بگیرید.

18. از سالاد خود بدون نان لذت ببرید.

19. بیشتر از پختن و کباب کردن و بریان کردن مرغ و ماهی استفاده کنید تا سرخ کردن.

20. بیشتر از 110 گزم پروتئین در روز استفاده نکنید.

21. پوست مرغ را حتماً بگیرید.

22. 2/1 پیمانه برنج و ماکارانی کافی است.

23. از قارچ کباب شده به جای گوشت استفاده کنید.

24. کمتر از 1 قاشق غذا خوری کره و روغن یا مارگارین در دستورالعمل خوراکتان استفاده کنید.

25. در پیش غذا و غذا کمتر از پنیر استفاده کنید.

26. به جای کره از لیموی تازه برای چاشنی زدن به سبزیجات بخارپز شده استفاده کنید.

27. سبزیجات را به جای سرخ کردن با کره و مارگارین و روغن بخارپز کنید یا در صورت لزوم از روغن زیتون استفاده کنید.

28. حذف کردن نصف کره یا مارگارین یا روغن در ماکارونی، پنیر، برنج، رشته فرنگی و گوشت.

29. غذا را به آرامی بخورید و اشتهای خود را برای دومین پرس کم کنید.

 

در ادامه به وعده های غذایی دیگر نیز خواهیم پرداخت….

تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ

 

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *